Upoznavanje s uvjetima života i rada

Mijo Krešić posjetio zapovjedništva i jedinice OS BiH u Doboju

22.10.2020.
u 15:54

Zamjenik ministra obrane Bosne i Hercegovine za politiku i planove Mijo Krešić posjetio je danas vojarnu “Vojvoda Radomir Putnik” i vojarnu “3.maj” Oružanih snaga BiH (OSBiH) u Doboju, gdje je, zajedno sa zapovjednikom Zapovjedništva za podršku generalbojnikom Markom Stojčićem i suradnicima, izvršio obilazak zapovjedništava i jedinica stacioniranih na ovim lokacijama.

Cilj posjeta bio je upoznavanje s trenutnim uvjetima života i rada pripadnika OS BiH na tim lokacijama.

Zapovjednik Zapovjedništva logistike OSBiH brigadir Ernes Heleg, tijekom informativnog brifinga, upoznao je nazočne sa strukturom Zapovjedništva logistike OSBiH, aktivnostima i planovima za 2021. godinu, kao i izazovima s kojima se susreće Zapovjedništvo logistike OSBiH, posebno u zaštiti pripadnika OSBiH od pandemije Covid-19.

Tijekom obilaska vojarne „Vojvoda Radomir Putnik” Krešić i generalbojnik Marko Stojčić posjetili su i Artiljerijski bataljun/6.pješadijske brigade OSBiH.

O formacijskoj strukturi jedinice, te najznačajnijim zadacima i aktivnostima koje je jedinica uspješno realizirala tijekom protekle i ove godine, kao i s planiranim aktivnostima za ostatak tekuće i za narednu godinu, nazočne je upoznao zapovjednik, pukovnik Goran Sekulić.

Krešić je posjetio i vojarnu „3.maj” gdje je obišao Tehničku radionicu za opravak i održavanje streljiva, saopćeno je iz MOBiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?