kandidata za predsjednika Republike Hrvatske

Milanović: Komšić nije pravi predstavnik Hrvata i ne radi pošteno

Zoran Milanović
Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
09.09.2019.
u 09:00

Nedeljnju emisiju Nedjeljom u 2 obilježio je nastup Zorana Milanovića kandidata za predsjednika Republike Hrvatske. Voditelj Stanković i njegov gost su vodili jednu zanimljivu debatu. Između mnoštvo tema i pitanja na red je došla BiH. Milanović se podsjetio svoje teze o BiH kao 'veliko sranje' državi u kojoj Komšić radi stvari koje ne treba raditi. Komšić pokazuje da nije pravi predstavnik Hrvata i ne radi pošteno.

Ponovio je da nije HDZ-ovac iz Mostara ali da ima osjećaj za te ljude koje preglasavaju. Kad je bilo teških situacija išao sam odmah u Mostar kako bi dao podršku tim ljudima dole rekao je Zoran Milanović u jednom dijelu emisije.
 

Komentara 2

IJ
I ja tebi
22:21 09.09.2019.

Sejdo Komšić nije nikakav predstavnik Hrvata ne pravi . Hrvati imaju svoj HNS a komšić može predstavljati onoga tko ga je birao.

BR
brodarevac
12:46 09.09.2019.

Pravi predstavnici Hrvata su oni što su poharali Aluminij Eronet Elektroprivredu. Ovce se bune dok ih strižu, a ovi naši samo gledaju ko ih šiša nije bitno što ništa i niko neće ostati. Ko je pravi predstavnik građana BiH ili nema građana već samo ovaca.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?