Vojni biskup Tomo Vukšić

Ministarstvo obrane i Oružane snage na više načina su pomogli pohod pape Franje BiH

'bih...mostar...01.02.2011...biskupski ordinarijat, don tomo vuksic, prvi biskup vojnog ordinarijata foto: zoran grizelj vecernji list'
Foto: 'zoran grizelj vecernji list'
08.06.2015.
u 15:24

Ministarstvo obrane i Oružane snage Bosne i Hercegovine na više načina su pomogli organizaciju pohoda Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini, kako tijekom priprave tako i na sam dan pohoda, 6. lipnja, stoji u priopćenju koje je uputio mons. dr. Tomo Vukšić, vojni biskup u BiH. - Od osobite je važnosti da su, na čelu s Vama, mnogi djelatnici Ministarstva obrane i pripadnici Oružanih snaga kao vjernici sudjelovali na Svetoj Misi na stadionu Koševo. Bilo je to vrlo lijepo svjedočanstvo vjere. Vrlo mi je drago što su kroz cijelo ovo vrijeme svi, koji su pomagali, to učinili vrlo rado i nesebično. Ovim pismom, kao vojni biskup, želim najsrdačnije zahvaliti Vama osobno kao i svima, koji su na bilo koji način doprinijeli da se pohod pape Franje mogao odvijati na vrlo lijep način i sretno završiti, jer su mnoge stvari, sudjelovanjem Ministarstva obrane i Oružanih snaga, bile sigurnije te ljepše za vidjeti i slušati. Vrlo biste me obradovali ako biste ovu zahvalnost prenijeli također svim Vašim suradnicima, a posebice onima koji su izravno sudjelovali i dali svoj doprinos ovom važnom događaju. Bog Vas blagoslovio, stoji u priopćenju vojnog biskupa u BiH Tome Vukšića.

Komentara 1

Avatar josip.pikaus
josip.pikaus
10:38 11.06.2015.

Zahvaljujemo se i mi vama vojni biskupe, aktivni i umirovljeni vojnici, dočasnici i časnici MO i OSBiH, što ste nam pružili povjerenje, vjeru i čast za učestvovanje ovom događaju. Bilo je nezaboravno vidjeti i svjedočiti istinskoj veličini u BiH, nekogaa tko to stalno potvrđuje djelima i ponašanjem a ne svojim zvanjem.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?