Danas sjednica

Ministri danas o privremenom financiranju, migrantima...

Vijeće ministara BiH
10.07.2019.
u 08:03

Sjednica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine održat će se danas, u srijedu 10. srpnja 2019.  godine, u Sarajevu.

Ministri bi trebali razmatrati Prijedlog odluke o privremenom financiranju institucija BiH i međunarodnih obveza BiH za razdoblje srpanj – rujan 2019. godine.

Pred ministrima bi trebala bitii Informacija o stanju u oblasti migracija u BiH u vezi s povećanim prilivom migranata te Informaciju o stanju u oblasti migracija u BiH za svibanj 2019. godine, kao i Prijedlog sporazuma o pružanju pomoći i operativnoj suradnji u nadzoru granice.

Na dnevnom redu trebao bi se naći i Prijedlog odluke o utvrđivanju datuma početka rada Zavoda za izvršenje kaznenih sankcija, pritvora i drugih mjera BiH kao i Prijedlog odluke o prestanku rada Jedinice za implementaciju Projekta izgradnje Zavoda za izvršenje kaznenih sankcija, pritvora i drugih mjera BiH, Upravnog i Nadzornog odbora Zavoda za izvršenje kaznenih sankcija, pritvora i drugih mjera BiH.

Predviđeno je i razmatranje Nacrta osnova za vođenje pregovora radi zaključivanja sporazuma između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Srbije o suradnji na realizaciji Projekta autocesta/brza cesta Sarajevo – Beograd – Sarajevo kao i Informacije o aktivnostima koje se poduzimaju na projektu „Izgradnja autoceste / brze ceste Sarajevo – Beograd – Sarajevo“.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?