Nevjerojatna transformacija

Mislav Vlašić novi je rekorder ŽNV-a, izgubio je 88.9 kg

05.01.2024.
u 12:47

Alen Abramović, pobjednik treće sezone Života na vagi, dugo je držao titulu rekordera toga showa, no sinoć je skinut s trona. Alen je u show ušao s više od 180 kilograma, a na finalnom vaganju imao je 86.4 kilograma manje.

Nevjerojatan rezultat

Mislav Vlašić je na prvom vaganju imao 213.5 kilograma, a na finalnom 124.6 kilograma, što znači da je izgubio 88.9 kilograma. To znači da je izgubio ukupno 41.69% tjelesne mase.

"Nikad nismo imali natjecatelja s više od 200 kilograma koji je napravio ovakav rezultat", rekao je trener Edo za Vlašića. 

"Mama i tata, možete biti ponosni na ovog mladića", poručila je voditeljica Marijana Batinić.

Pobjednik je Mislav Šepić

Vlašić je bio tajni finalist te se borio za glavnu nagradu uz Ninu Bandić, Silviju Temšić, Gorana Bartulovića i Mislava Šepića. Šepić je naposljetku slavio kao pobjednik. Na prvom vaganju imao je 171 kilogram, izgubio je 78.8 kilograma, što je 46.1% tjelesne mase.

"Znam da će moje skidanje kilograma biti cjeloživotna borba i znam da će biti teško, ali sam naučio kad sam prvi put pogriješio i vratio izgubljene kilograme. Ja sam čovjek koji uči na greškama", rekao je Šepić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?