Hrvati Bugojna ogorčeni
Povratak na članak

Mlaćo će u Razvojnu banku umjesto na optuženičku klupu

Komentari 6

IB
ivica.bila
11:34 08.02.2015.

ovo je nakaradna drzava i nakaradni ljudi koji vode istu..npr Kordic, Blaskic i ostali Hrvati koji su u Hagu nisu ubili nikoga ali su odgovarali po zapovjednoj odgovornosi ocito ovdje je tuziteljstvo zakazalo ili ce po starom osmanskom zakonu..KADIJA TE TUZI; KADIJA TI SUDI..sto si veci zlocinac to si priznatiji i cijenjeniji jer su Selman i spomenuti zarili i palili po Srednjoj Bosni tijekom sukoba 1993..

VL
KR
kršnik
14:36 08.02.2015.

Na kraju krajeva politički odnosi prema hrvatskim žrtvama su usprkos političkih promjena relativno isti.

VL
ZE
zebac
13:27 08.02.2015.

ovaj mlaćo je najveći zločinac nad hrvatskim narodom.možda je samo tito pobio više hrvata

VL
RO
rosa
13:34 08.02.2015.

Nema problema. Na vlasti je "neumorni borac" za hrvatske interese. Ako slučajno Mlaćo sjedne na jednu takvu značajnu federalnu funkciju razlog je što je Čović okupiran drugim problemima, a prije svega realiziranjem dječačkog sna-uređenjem mostarskih dvora.

VL
MA
MarMara
23:43 08.02.2015.

Sve što je predato državnom tužilaštvu a svaki dan stižu pritužbe protiv Selmana i Mlaće, a sve se gura u podrum kao da nema poznavalaca stanja i situacije. Tko su ova dvojica bili devedesetih prošlog stoljeća, tko su bili u ratu protiv Hrvata i što danas posjeduju a nisu imali ništa. Mlaćo je vlasnik navodno pola Bugojanske čaršije, a Veliki vezir Selman više od polovice Travničke i to baš onog djela koji su Hrvati i Austro Ugarska gradili.

VL
US
Uskopljak
07:27 09.02.2015.

Gdje je ta politika? Ima li ijedan turcin u Hagu? Nedaj boze da je u Bugojnu bilo obrnuto, danas bi se sudilo najmanje dvadesetak hrvata

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.