Mlada tenisačica iznenadila teniske gledatelje, ne smije to nositi...

28.04.2024.
u 10:35

Kanadska tenisačica Bianca Andreescu nedavno je na sebe privukla veliku pažnju i to zbog izbora opreme u kojoj je nastupila na jednom od mečeva. Odstupila je od uobičajne prakse, a sve je zabilježio i kamerman.

Andreescu je trenutno daleko od vrha svjetskog tenisa. Kanađanska zauzima 220. mjesto na WTA listi i u posljednje vrijeme se ne može pohvaliti vrhunskim rezultatima.

Ova 23-godišnjakinja nije nastupila još od kolovoza prošle godine, a snimka s njenog posljednjeg meča postao je viralan na društvenim mrežama.

Naime, kamermani su zabilježili trenutak kada Kanađanka mijenja dres te su mnogi ostali u čudu zbog izbora opreme koju je nosila ispod.

Jedno od važnijih pravila u ženskom sportu je to da se umjesto grudnjaka obično nosi sportski top kako bi se ublažila eventualna bol i dovelo do nezgodnih situacija.

Upravo iz tog razloga je bio zanimljiv izbor opreme za koju se odlučila Andreescu pošto je izgledalo kao da umjesto topa nosi klasični grudnjak, piše sportsport.ba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije