zbog komunalne situacije

Mladež HDZ-a BiH poziva direktora 'Parkova' da podnese ostavku

18.11.2017.
u 10:42

Gradski odbor Mladeži HDZ-a BiH Mostar pozvao je direktora JP Parkovi Dragana Krtalića da podnese ostavku zbog komunalne situacije u Mostaru.

Mostarska Mladež HDZ-a BiH navodi da grad, koji je nekad slovio za najljepši, grca u smeću, a spomenici, parkovi i zelene površine zapušteni su i uništeni. Neki spomenici i spomen obilježja u Mostaru naglo se uređuju, dok se drugi u isto vrijeme uništavaju.

"Djelatnici JP Parkovi danas (petak) strojevima su i uljem uništili tek uređeni spomenik poginulim hrvatskim braniteljima ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače. Slučajnosti radi, baš uoči 26. obljetnice osnutka Hrvatske zajednice Herceg-Bosne i sjećanja na žrtve Vukovara, povodom koje će se sutra (u subotu) upriličiti polaganje vijenaca i paljenje svijeća za sve poginule branitelje.

Ovim putem molimo gospodina Dragana Krtalića, direktora JP Parkovi, i sve odgovorne za ovakvo stanje u Gradu Mostaru da podnesu ostavke na svoja mjesta i odu u davno zasluženu mirovinu", stoji u priopćenju kojeg potpisuje predsjednik Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar Marko Zovko.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?