posjet

Mladež sjevera BiH upriličila zajednički posjet predsjedatelju Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH

21.02.2020.
u 10:15

Predstavnici četiri organizacije Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine s područja sjevera BiH i to Županijski odbor Mladeži Posavina, Soli Tuzla, Organizacije Mladeži za Distrikt Brčko te Regionalnog odbora Posavina upriličili su u petak službenu posjetu dr. Draganu Čoviću, predsjedatelju Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, predsjedniku HDZ-a BiH te predsjedniku Hrvatskog narodnog sabora BiH, prenosi glasposavine.com

Na zajedničkom sastanku, predsjedniku Čoviću izneseni su projekti i ideje za jačanje položaja hrvatskog naroda i mladih na razini lokalnih, županijskih i regionalnih razina, s posebnim naglaskom na ona područja gdje je hrvatski narod u manjini.

Na ovaj način ponovno je iskazano zajedništvo hrvatskog naroda na prostoru sjeverne Bosne te zajednički napor u očuvanju hrvatskog nacionalnog identiteta, povijesti i tradicije. Predsjednik Čović je svjestan važnosti svakog mladog hrvatskog čovjeka, stoga je ovom prigodom istaknuo svoju svesrdnu potporu zajedništvu te budućim aktivnostima mladih na sjeveru BiH.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?