Potreban veći angažman države

Mladi odlaze, a nekretnine se prodaju Arapima, BiH bi mogla ostati bez stanovnika i grunta

05.07.2016.
u 09:00

Turisti s Bliskog istoka koji u velikom broju dolaze u posjet Bosni i Hercegovini sve češće se odlučuju ovdje kupiti zemljište i nekretnine. Da je stanje postalo alarmantno, mišljenja su pojedini vlasnici agencija za nekretnine, ali i pojedini profesori i ekonomski analitičari.

Masovna pojava

Da je stanje počelo izmicati kontroli i da postoji opasnost od nekontrolirane prodaje zemljišta, upozorio je i Spaho Ljajić, direktor i vlasnik Sigenx agencije za nekretnine...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Komentara 1

AN
anticenzura
11:47 05.07.2016.

Vidi sta su ucinili od drzave u srcu Europe. Zene im odaju zamotane od glave do pete kao u 12. stoljecu. Pazite vi dobro sta radite ljudi moji, vi se necete znati nositi s tom situacijom kada se oni tu instaliraju. I super uredjene zemlje s teskom drzavnom masinerijom imaju problema s njima po Europi, a kamoli tu sta ce biti ubuduce, gdje ih Bakir docekuje otvorenih vrata. Vi cete nestati s geografske karte, svi narodi u Bosni, nasele vam li se oni u kucu sa svojim nacinom zivota i svojim zakonima u zemlji.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?