razgovori s operaterima

Moguće sniženje naknada za mobilne operatere

mobitel
27.01.2022.
u 18:59

Kahriman je Mitroviću prenio stav sva tri operatera da su naknade izrazito visoke i neusklađene sa strateškim opredjeljenjem Bosne i Hercegovine, te da je cilj poticanje i razvoj širokopojasnog pristupa kao osnove za razvoj digitalnog društva

Ministar komunikacija i transporta Bosne i Hercegovine Vojin Mitrović danas je, na sastanku s generalnim direktorom "BH Telekoma" Sedinom Kahrimanom, izrazio spremnost da podrži inicijativu te tvrtke "M:tela" i "HT Mostara" za snižavanje naknade za korištenje radio-frekventnog spektra za mobilne operatere u Bosni i Hercegovini.

Mitrović je rekao da će inicijativa uskoro biti upućena Vijeću ministara BiH na izjašnjenje, priopćeno je iz Ministarstva komunikacija i transporta.

Kahriman je Mitroviću prenio stav sva tri operatera da su naknade izrazito visoke i neusklađene sa strateškim opredjeljenjem Bosne i Hercegovine, te da je cilj poticanje i razvoj širokopojasnog pristupa kao osnove za razvoj digitalnog društva, javlja Srna. 

Mitrović i Kahriman danas su razgovarali i o utjecaju pandemije koronavirusa na poslovanje telekom operatera, navodi se u priopćenju. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?