Bešlić i Bačić

Mora se riješiti pitanje hrvatskog naroda u BiH i njihov položaj

29.09.2018.
u 14:47

Trebamo uraditi sve što možemo, kako bi izbori u BiH prošli u demokratskom duhu, a jednako tako trebamo biti potpora da, kao konstitutivan narod, Hrvati u BiH žive sva prava koja im pripadaju, rečeno je

Županijski odbor HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije održao je u Domu HDZ-a BiH u Mostaru radni sastanak sa ŽO HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije. Sastanak su predvodili predsjednici županijskih odbora Ljubo Bešlić i Branko Bačić uz
sudjelovanje predsjednika Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dr. Nevenka Hercega i župana Dubrovačko-neretvanske županije Nikole Dobroslavića, te načelnika i gradonačelnika s područja tih dviju županija, priopćeno je iz ŽO HDZ-a BiH Hercegovačko - neretvanske županije. 

Ljubo Bešlić, predsjednik ŽO HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije je uputio poruke dobrodošlice i zahvalio na potpori sestrinske stranke na predstojećim Općim izborima u Bosni i Hercegovini. 

„Posebno smo naglasili važnost predstojećih Općih izbora, koji su od sudbonosnog značaja za dugoročni položaj i ravnopravnost hrvatskog naroda u BiH, kojom bi se uistinu potvrdila njihova konstitutivnost u ovoj zemlji. Poseban naglasak stavljen je na omogućavanje izbora legitimnih predstavnika hrvatskoga naroda na svim razinama vlasti, počevši od županijske preko federalne do državne“. 

Branko Bačić, predsjednik ŽO HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije je naglasio važnost rješavanja životnih pitanja, koji su od velikog značaja za hrvatski narod s obe strane granice.

„Želimo pružiti veliku potporu našim kolegama iz HDZ-a BiH, posebice kako bismo animirali sve naše sugrađane koji imaju pravo glasa da izađu na Opće izbore u BiH. Moramo riješiti pitanje hrvatskog naroda u ovoj zemlji i njihov položaj. Trebamo uraditi sve što možemo, kako bi izbori u BiH prošli u demokratskom duhu, a jednako tako trebamo biti potpora da, kao konstitutivan narod, Hrvati u BiH žive sva prava koja im pripadaju“, priopćeno je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije