Dragan Čović, predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH i kandidat za hrvatskog člana predsjedništva
Povratak na članak

Moramo osigurati federalizaciju. To nije podjela BiH, to je njezin spas

Apstinencija birača nije dobra. Posebno je važan izlazak hrvatskog biračkog tijela, i to svih koji na to imaju pravo

Komentari 18

Avatar error
error
10:39 10.10.2014.

Savim normalno da Covic i stranke okupljene oko HNS imaju potporu hrvata i preko 80%.Zasto?? Nije to sto je Covic pametan, doboar, posten... nego hravti nemaju alternativu, nema drugog kandidata koji smije reci da je hravt, da se bvori za ravnospravnost hrvata, da osnovni simbol hrvata sahovnicu ima na svojim plakatama, da se ne stidi branitelja HVO, nasih nepravomocnih osudjenika, da se ne uvlaci muslimanskim biracima kao sto rade njegovi konkurenti koji se iskljucivo baziraju na muslimanske glasace ...jel hravtima treba kandidat koji ne smije pisnuti kada zlocinac sefer halilovic na javnoj muslimanskoj televiziji u suceljavanju kandidata kaze raguzu da je HVO zlocinacka vojska a Hravtska izvrslial agresijeu na bih? zalijepio bi ovdje link da se sami uvjerite ako niste gledali ali sam dobio opomenu zbog linkova na ovom portalu, ali se malo potrudite i proguglajte, lako je naci... hrvati nemaju alternative!!!!

VL
SO
Special_one
11:59 10.10.2014.

Dok god se u BiH krši Ustav, a kršenje Ustava je i ova situacija u kojoj se jednakopravnom narodu onemogućuju prava u njegovoj državi, Hrvati moraju biti jedno! Bravo za HNS, za narod, za medije, za udruge i sve one koji su se okupili oko Hrvatskog narodnog sabora s ciljem prekida dominacije i majorizacije nad hrvatskim narodom, potpisnikom ovakve Bosne i Hercegovine koja ga tjera na egzodus!

VL
DU
Deleted user
09:48 10.10.2014.

Izbor Covica u ovakovom odnosu snaga u BiH je jedini garant ranopravnosti Hrvata. U suprotnom treci entitet ili disolucija BiH. Ukoliko se muslimani opet upuste u izborni inzinjering, onda moraju znati da samo rezu granu na kojioj sjede i mogu se oprostiti od BiH kao drzave.

VL
BA
@badboy
15:05 10.10.2014.

Mislim da za Hrvate nebi trebalo biti dvojbe koga izabrati, jer i imaju jedan jedini Hrvatski izbor, a ovi ostali su platformaski privjesci koji se samo predstavljaju kao Hrvati. Prvi u redu je takav Martin Raguž koji je totalno izgubioo identitet i koji se hvali Bošnjačkim glasovima. Pametnome dosta. Zbog toga moj glas ide za HNS i Dragana Čovića kao jedinog kandidata koji je garant da će se nastaviti borba za Hrvatsku ravnopravnost, a ne pristati biti gradjani drugog reda. Zato svi izadjimo na izbore i pošaljimo ne dvosmislenu poruku svima kao nas Hrvatski odgovor. Ne izlazak je glas za te Bošnjačke miljenike

VL
RO
rosa
14:47 10.10.2014.

Hoće li Čović uputiti protestno pismo Dodiku na i danas otvoreno najavljivanje stvaranje srpske države? Naravno da neće. Zašto? Zato što je Dragan Čović "mućak" u hrvatskim redovima koji podržavajući Dodika istom omogućava da nakon protjerivanja Hrvata i Bošnjaka nastavi i dalje da "zapišava" granice srpske države u kojima su preostali Hrvati potpuno marginalizirani, a "mućak" nikada, apsolutno nikada, nije otvorio pitanje položaja Hrvata u genocidnoj tvorevini RS.

VL
VN
vratite nam posavinu
16:02 10.10.2014.

error,popusi ga malo zajedno sa Covicem

VL
BE
bendz
23:41 10.10.2014.

Covic je i te kao u pravu. Slijepci i zanesenjaci stranih mentora to ne vide.

VL
RI
rimac
11:10 10.10.2014.

Pavkoviću, Skoko, Tolj, kako vas nije sramota! Što se uradili od lista! Sramota! U normalnom svijetu jedan list može preferirati jednu političku opciju, ali će cijelo vrijeme kampanje biti objektivan i samo će pred same izbore u uvodniku napisati: Mi jesmo za HDZ i potpisati se: Pavković, Tolj, Skoko.... Ovo što ste vi uradili je bruka.

VL
DU
Deleted user
10:44 10.10.2014.

Ideja HNS je potrošena stvar još u vrijeme samouprave i njena ponovna aktivacija je ostavila samo bljutav okus u dobrom dijelu članstva. imali smo tako i Herceg Bosnu i sta je od nje ostalo? jedno veliko ništa! Ovakav HNS trebaa tzv. liderčićima i lideru da mogu zabavljati javnost. Naivci iz srednje bosne vjeruju priču o HNS-u kojem je glavna preokupacija mostar. Oni koji su u kontekst priče oko mostara stavili Travnik, je već odavno zaživilo u Travniku. Travnik se nigdje ne spominje u Odluci Ustavnog suda BIH i nikoga ne obvezuje priča travnika. Odnosno to je jedna žestoka ubleha za srednju bosnu u priči oko tzv. jedinstvu. očito da ljudima u bosni treba nova stranka koja će okupiti hrvate sa uzdignutom glavom i onda treba započeti priču o HNS-u ovako priča o HNS je sarena laza. Kada su u pitanju izbori u nedjelju navečer neki će se znojiti a neki će likovati. stožer HDZ ce biti preplavljen ulizicama i podrepašima. većina ljudi koji istinski se bore za pravo naroda i samim tim za bosnu i hercegovinu i koji će iznijeti ove izbore na svojim imenima i svom dignitetu medju običnim pukom će ostati negdje po strani ili dojavljivati rezultate u centralu. nakon što se glavice malo razbistre od vrhunskog vina na scenu stupaju oni koje sam spomenuo na početku i onda oni kombiniraju gdje se ko i kako moze zbrinuti. čoviću je ostala obaveza da zbrine svoje klimoglavce Ljubiće, Merdžu, Pinjuh, Musu, Karamatića, Hercega, Lasića, Titana i brojnu svitu HDZ-ovaca koje neće proći na izbornim listama ili se an istima nisu smjeli pojaviti a hns mu u toj priči dlično dođe. Koliko će od tih likova biti rođeni ili pridošli mostarci a koliko će biti onih iz Posavine i srednje bosne HNS će dati odgovor na ovo pitanje.

VL
RO
rosa
11:39 10.10.2014.

Kaže Čović: "Apstinencija birača nije dobra". Moram priznati da se slažem Čovićem, ali i nastaviti da bi za Hrvate u BiH bilo najbolje da od ovih izbora apstiniraju svi političari jugoslaveni, komunisti, osobe koje su imale neograničeno povjerenje JNA, osobe koje se zatvora spase korupcijom u pravosuđu kojom ključni dokazi nestanu iz sudskih spisa.

VL
CO
cope
14:48 10.10.2014.

Covicu nemoj ti da spasavas BiH spasavaj sebe od buducih istraga za kriminal svi vi kriminalci sada se borite za mjesta u vladi,jer mislite da ce vas ona spasiti od zatvora kao do sada.

VL
RO
rosa
12:00 10.10.2014.

Licemjerstvo u HDZ BiH je normalna osobina njegovih dužnosnika, a najbolji dokaz je jučerašnji intervju Vjekoslava Bevande koji opisujući stanje u BiH kaže: "Najbolje to svjedoče pogubni rezultati rada ove vlasti". Znate li tko je predsjednik Vlade BiH? Vjekoslav Bevanda.

VL
PB
pero.baruncic.9
09:51 10.10.2014.

Bio sam na skupu. Vidio sam dosta ogorcenja i cuo svakvih kometara, pogotovo kad je gosp. Covic izisao na pozornicu. Neki su mu psovali familiju, zeta - kojeg je neposteno uposlio, sa velikom placom. Bio sam sa osnivacima HDZ i i komentar je da se HDZ sveo na kukavicluk i materijalizam i da ga vode ortodoksni komunisti i da je ljudima problem alternativa, jer ni druge stranke, ne nude nesto posebno. Moje je misljenje da HDZ nece dobiti ni blizu glasova, koliko prognazira. Stara - nemoguca obecanja, Medunarodni ugovori, se mjenjanju kad to odgovara velikim silama, a ne kad to hoce gosp. D. Covic. Ove garniture, od dolaska Darija Kordica sa cela HDZ-a, sa Jelavicem ( najlosijim Predsjednikom) pa sa Covicem je gubitinicka, mozda i zbog neke populisticke retorike, ali i zbog nepotrebnih provokacija OHR-a i jos nekih bitnih subjekata, koji odlucuju o BH. Nije tu bilo zanosa, osim iskrenog pozdrava gops. Kolindi, sve je ostalo bila jako skupa rezija, sa vise konrtaefekta nago bilo kakve koristi, bilo kome. Sve skupa: prilicno zalosno, tko vidi iza zavjese. NEMO DUI GAUDET; QUI IUDICE VINCIT INIQUO: - lat. - Niko se dugo ne raduje, ako je dobio parnicu, od nepravednog sudca ili: GRAVISSIMA EST PROBI HOMINIS IRACUNDIA, - lat. - Gnjev postenog covjeka ( citaj ljudi) je vrlo opasan, na duge staze...

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.