Naessl, Kordić i Grebivić

Mostar: Potpisano Mandatno pismo u cilju rješavanja čvrstog otpada

03.12.2021.
u 18:08

Direktorica ureda Europske banke za obnovu i razvoj u BiH Manuela Naessl, mostarski gradonačelnik Mario Kordić i direktor JP "Deponija" d.o.o. Mostar Mirhad Grebivić potpisali su u petak u Mostaru Mandatno pismo, a u cilju rješavanja zbrinjavanja čvrstog otpada.

Grad Mostar i JP "Deponija" pokrenuli su projekt zatvaranja i sanacije tri ćelije odlagališta otpada, izgradnje postrojenja za obradu procjednih voda, nadogradnje postojećeg postrojenja za uporabu materijala kako bi se smanjile količine otpada koji se šalju na odlagalište i  izgradnja nove sanitarne deponije.

Europska banka za obnovu i razvoj potpisivanjem ovog mandatnog pisma potvrdila je svoje sudjelovanje u projektu kroz osiguravanje dugoročnog financiranja, u obliku državnog kredita/zajma Bosni i Hercegovini putem Federacije Bosne i Hercegovine za Grad Mostar.

Sve ove aktivnosti grad Mostar kontinuirano poduzima u cilju rješavanja problema zbrinjavanja čvrstog otpada, priopćeno je iz Grada Mostara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?