Zanimljivosti

Muharem Serbezovski u kupnji na čapljinskoj veletržnici

09.09.2021.
u 14:01

Malo iznenađenje ovih dana na veletržnici u Tasovčićima kod Čapljine. U kupnji voća i povrća zatekli smo Muharema Serbezovskog popularnog kantautora. S posebnom pažnjom je birao je robu, a posebice paprike. Uočili smo da bira samo crvene. Prodavač Grgo Matić to je prokomentirao riječima: „Muharem dobro zna što je dobra roba, dok naši ljudi izbjegavaju crvene paprike, on bira
upravo takve, jer su zrele.”

Dok smo pratili kako traži što mu odgovara, Muharem je kazao: „Kakav bi ja Makedonac bio da ne znam koja paprika valja.”
Dok je pjevač brojnih hitova kao što su – Crno vino; Ramo, Ramo; Zašto su ti kose pobelele druže; Hladna zima, i drugih hitova s birao robu adekvatnu svom ukusu Grgo Matić povrtlar lz Višića nam je otkrio tajnu svojevrsnog prijateljevanja s Muharemom Serbezovskim.
„On ima kuću za odmor u Neumu. Svake godine kada ide u Neum obvezno svrati, kupi frišku robu – voće i povrće. Kad se vraća iz Neuma, opet svrati kako bi se opskrbio potrepštinama. Mislim da je izvrstan kuhar, jer ima baš istančan ukus.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?