Nevjerojatno

Muškarac četiri godine živio u tajnom stanu u šoping centru, nitko nije znao

28.11.2022.
u 13:33

Amerikanac Michael Townsend čak je četiri godine živio u stanu skrivenom usred trgovačkog centra i nitko ga nije otkrio.

Sve je osmislio prije više od deset godina kada je ostao bez stana te je morao smisliti gdje će nastaviti živjeti i kako će pronaći novi smještaj. Sjetio se da je jednom vidio praznu prostoriju skrivenu između zidova jednog šoping-centra na Rhode Islandu dok se još gradio i odlučio ondje kampirati.

Premda se sve događalo prije više od deset godina, Townsend je tek nedavno odlučio govoriti o tome. Michael je stan u trgovačkom centru opremio televizorom, sofom, foteljama, konzolama za videoigre, a u prostor velik 70 kvadratnih metara dovodio je čak i svoje prijatelje.

Na kraju se izvukao s opomenom

U četiri godine, koliko je ondje živio, koristio je toalet šoping-centra jer jedino to, kao i tekuću vodu, nije imao u prostoriji koju je preuredio. Michael, koji je inače umjetnik, živio je četiri godine vrlo dobro i sretno, ali onda je napravio veliku pogrešku.

Pozvao je u stan hongkonšku umjetnicu koju je pokušao impresionirati, no bio je neoprezan dok je ulazio u svoj stan te ga je na kraju uhvatila zaštitarska tvrtka.

Naposljetku je završio na sudu s nizom prekršaja, ali sudac je bio impresioniran time što je Michael napravio pa se izvukao tek s opomenom. No trgovački centar mu je izdao zabranu pristupa.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?