UBOJSTVO U MILANU

Muškarac hrvatskih korijena ubio dvogodišnjeg sina!

22.05.2019.
u 17:08

Bolničari nisu mogli spasiti dječaka, a na njegovom tijelu bili su vidljivi tragovi nasilne smrti

Talijanska policija potvrdila je da je 25-godišnji Aljicha Rhustica pretukao svojeg dvogodišnjeg sina na smrt, prenosi Jutarnji.hr. 

- Uhićeni mladić je priznao da je ubio sina. Rekao je da nije mogao spavati, da je trpio bolove i grčeve pa je konzumirao i hašiš, međutim u trenutku ljutnje koja je iz njega izašla zbog neprekidnih bolova, pretukao je dijete na smrt - otkrili su iz milanske policije.

Rhustic je rođen u Firenci i hrvatskih je korijena, a nakon što je ubio sina pozvao je hitne službe, no kada su oni došli, nije ga više bilo u stanu.

- Da sam ga našao prije policije, ubio bih ga bez imalo dvojbe. On je nasilan i često van kontrole. Zaslužuje doživotnu kaznu. Cijela obitelj s njim ne govori već dvije godine nakon što me napao bez ikakvog razloga kad mi je razbio glavu kopčom od remena. O tome svjedoči ožiljak koji mi je ostao - rekao je medijima praujak osumnjičenog oca.

Bolničari nisu mogli spasiti dječaka, a na njegovom tijelu bili su vidljivi tragovi nasilne smrti.

Djetetova majka, 23-godišnja Hrvatica, bila je kod kuće kada je policija stigla.

Susjedi ne mogu doći sebi i ne mogu vjerovati što se dogodilo u njihovoj okolini.

- Svakodnevno sam viđala majku s dvoje, troje dječice. Uvijek je imala osmijeh, bila je pozitivna, vesela i vrlo kulturna. Šokirani smo tragedijom. Prvo što sam pomislila kad sam čula za smrt dječaka da nije moguće da je toliko poblesavila. Njezinog muža, pak, nisam već duže vrijeme vidjela. Htio ju je tući, prije nekog vremena, tu na ulici pred svima. Ne znam kako je to završilo - izjavila je jedna od susjeda.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije