iskreno

Muškarci otkrivaju kakva im je šminka i kosa na curama najseksi

Instagram
17.09.2018.
u 21:55

Puno žena troši brdo novaca i vremena za uljepšavanje. Neke se, pak, jednostavno vole šminkati, lickati, uređivati jer se tako osjećaju bolje. Međutim, nije da je presudno, ali čisto nas je zanimalo što o tome misle muškarci? Što se njima sviđa? Nismo previše okolišale pa smo pitale dečke što misle – i dobile pregršt zanimljivih odgovora…, prenosi miss7.24sata.hr.

Josip, 26 
Volim kad žene imaju sjaja na licu. I to ne samo bronzer, nego i onaj – kako se zove – highlighter! Izgleda kao da ih stalno obasjava sunce.  

Vlatko, 34  
Crveni ruž za usne svaku će ženu u trenu pretvoriti u seksi ženu iz snova. Ali, ne volim pretamno našminkane oči. To onda izgleda jako jeftino. 

Borna, 30 
Frizura s kovrčama kao s plaže! To izgleda prokleto seksi! Ne volim kad žena ima ravnu kosu, nego kad je valovita, malo neuredna. Uh, to me jako pali! 

Petar, 37 
Najljepše mi je kad je žena nenašminkana. Bojim se olovke za oči. To izgleda strašno. Općenito ima previše žena koje se prejako šminkaju. Cure, molim vas – prestanite s tim! Puno bolje izgledate kad ste prirodne, bez tih krema, pudera i lakova. 

Žan, 29 
Moja djevojka uvijek koristi losion za tijelo koji sjaji. Kad nosi kratku ljetnu haljinu pa kad joj noge lijepo sjaje – to mi je superseksi.  

Karlo, 39 
Raspuštena kosa! Ne volim pletenice, repove i slično. Mislim da se to zapravo sviđa samo ženama. Muškarci žele raspuštenu kosu koja pada na lice, vijori na vjetru…

Lovro, 43 
Meni se jako sviđaju žene s kratkom kosom. Dugačka kosa je dosadna. 

Filip, 31 
Bijeli zubi! Pa kad se nasmije, a zubi poput bisera. Ne volim ružičasti ruž za usne. Ni sjajilo za usne.  

Tihomir, 26 
Kad žena stavi malo parfema na vrat – uhhh! To uvijek radi moja djevojka – i jako mi se to sviđa. Onda mirišem to mjesto, lickam, uživam – izluđuje me koliko je to seksi!  

Davor, 41 
Prirodnost! Naravno da nemam ništa protiv kad se žena našminka. Ali nikako ne smije staviti previše šminke na sebe. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije