evo što vole

Muškarci otkrivaju: Po zimi na curama volimo ovo

ilustracija
06.11.2017.
u 09:15

Brzo ćemo iz kožnih jakni i balonera prijeći u kapute, čizme, i modne dodatke poput šalova, kapa i čizama. Nekad nam se čini kako dečki ne vole kada se umotamo kao medvjedi. Da ne bismo bile u zabludi, pitale smo naše prijatelje, kolege i dečke da nam odgovore na jednostavno pitanje

Može li cura biti seksi kada je zakopčana do grla u nadolazećim hladnim mjesecima?" pitali smo muški spol, donosi Miss7.24sata.hr. 

Pretpostavaljajući da im je najgore kad smo zamotane do grla, pitale smo ih koji su im zimski komadi odjeće seksi na ženama. Malo smo se nekim odgovorima iznenadile, priznajemo.... 

Domagoj Jakopović - Ribafish (47) 

"Obožavam jesen i zimu jer su žene seksi poput savijača. Onako fino uslojene od balonera, preko veste, košulje, suknja i mrežastih čarapa sve do tamnih čizama na debelu petu. Niti peta smije biti špičasta, niti čizma ribarska (preko vrha lista), i onda kad idu onako raskopčane prema meni, kao da gledam privatne Charliejeve anđele"​​​​​​.​

Vedran Mrđen (30) 

"Kad već moraju biti malo više odjevene, da se ne bi prehladile... Po zimi su mi najviše seksi ipak kožnate uske hlače i čizme sa štiklom visine preko koljena."

Frane Viduka (22) 

"Dakle, skroz su mi seksi curke u boyfriend jeansu, old skool il sk8 hi vansicama i motorističkim kožnim jaknama - bezvremenski klasik! A od odjevnih predmeta posebno, i za neko malo finije izdanje, visoke čizme i bež kaput podstave boje meda!"

Ivan Vedak (32) 

"Sviđaju mi se bunde i šubare od krzna, umjetnog naravno. Cure u njima izgledaju otmjeno i classy. Osim toga volim urbani izgled koji cure kombiniraju sa ženstvenim. Znači parke, bomber jakne, hoodice... nema ništa ljepše od dobro isfurane cure. Također, haljine i šosevi u svim oblicima kombinirani s čizmama na nogama, kontrast ženstvenog i military. Općenito seksi je vidjeti cure kako kombiniraju nespojivo i od toga rade svoj osobni i unikatni stil."

Ivan Ivančić (27) 

"U biti je to stil koji mi je seksi, onako boemski, ležerno i jednostavno. Cure koje izgledaju elegantno, pretežito su u haljinama, a onda imaju ili njih sa šalom, ovim ili onim čizmama, kaputom, niskom lančića... Može sve, samo bolje isfurano. A ako moram izabrati komad, volim one šminkerske motorističke jakne od brušene kože!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?