najčešće misli

Muški mozak: 9 misli koje vrte tijekom seksa

Getty/Guliver
31.05.2018.
u 20:20

U prisutnosti gole žene, skoro svaki muški mozak počinje vrtjeti iste misli - ovo su najčešće. 

1. Hm, je li to bio orgazam?
S muškim orgazmom je lako - on je prilično očit, a nakon njega dečki kolabiraju kao da su upravo otrčali maraton. No, sa ženama i nije tako - osim što nema nekih preočitih dokaza, one su vrlo brzo spremne za novu rundu. I zato se frajerima često vrti ovo pitanje: je li svršila ili nije?, piše miss7.24sata.hr.

2. Oh, Bože, ovo je savršen par!
Ako nisi znala, najljepše grudi muškarcu su one koje su upravo izložene pred njim. Zato je ova misao, koja se obično pojavi onaj tren kad skineš grudnjak, jedna od najčešćih u muškoj glavi tijekom seksa. 

3. Kvragu, trebao sam se istuširati!
Aha! Imaju i oni svoje nesigurnosti. One, doduše, ne idu tako daleko kao ženske pa dečki tijekom seksa neće brinuti o širini svojih bedara ili zaobljenosti trbuha. No, zato kad  akcija krene, znaju pomisliti da su se ipak trebali istuširati neposredno prije seksa - što im mi od srca preporučamo!

4. Oho - trebam ovo upamtiti za kasnije...
Iako je seks ono što se događa u trenutku, znaju muškarci sačuvati dio toga i za poslije. Recimo, ako mu uputiš preseksi pogled, dodirneš ga na način koji ga izluđuje ili ti se zamrsi kosa tako da izgledaš kao (malo zajapurena) boginja seksa, on će ove prizore memorirati i iskoristiti ih za kasnije. Znaš o čemu govorimo, za one trenutke kada je on napaljen, a ti nisi tu pa će sav posao morati obaviti sam - s tvojom slikom u glavi. 

5. Misli na nešto ružno, misli na nešto ružno...
Kad je blizu vrhunca, a misli da ti nisi, onda se frajeri love stare, prokušane metode odgode orgazma kako bi uspio i tebe zadovoljiti - tako da misle na nešto što ih gasi. Neplaćeni računi, problemi na poslu ili samo pomisao na svog frenda kako povraća nakon tuluma - sve što može pomoći odgoditi zadovoljstvo je dobrodošlo. 

6. Odigraj to elegantno
Dečki se vole u krevetu osjećati poput pravih eksperata pa ako nešto slučajno stane na put njihovoj majstorskoj izvedbi, učinit će sve da ti to ne primijetiš. Primjerice, ako mu je u ustima vlas tvoje kose, pokušat će je neprimjetno odstraniti, baš kao što će pokušati skinuti čarape da ti to ne primijetiš.

7. Diži se, diži se...
Ponekad, najčešće zbog alkohola ili umora, njihov veseljko stoji na pola koplja - i nema gore stvari za frajere. Zato, kad vide da nisu u punom sjaju, "Diži se" mantra im često okupira mozak. Jedan savjet za tebe: najbrže će se dignuti ako ga ohrabriš s par komplimenata i senzualnih strateških pokreta. 

8. Kako će reagirati ako pokušam ovo?
Nisu ni muškarci oličenje sigurnosti i često se ne usuđuju isprobati nešto što ih jako napaljuje. Zato ponekad većinu seksa provedu pitajući se kako bi ti reagirala ako ti, recimo, stisne bradavicu ili ako te malo lupi po guzi. Naš savjet - preuzmi inicijativu i popričaj s njim o tome što voliš u krevetu, a što ne. 

9. Gdje li je samo ovo naučila?
Gledaj, nijedan frajer se neće požaliti ako u seksu izvedeš nešto senzacionalno - ipak, u glavama većine će se početi vrtjeti pitanja u stilu: "Gdje je to naučila? Iz pornića? Od bivšega?"  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije