KAKAV ŠOK

Mužu namjestila maloljetnicu, no nije očekivala da je ovo u stanju napraviti

23.08.2017.
u 11:30

Žena po imenu Ellen saznala je da joj je muž seksualni prijestupnik pa se prijavila u emisiju To Catch a Cheater kako bi saznala bi li je prevario

Kada su susjedi ženi po imenu Ellen rekli kako je na adresi na kojoj stanuju ona i njezin suprug prijavljen i jedan seksualni prijestupnik, ona se nije previše zabrinula.

No svejedno je pitala svog supruga zna li nešto o tome, na što joj je on odgovorio kako je o njemu riječ, ali da nema razloga za brigu jer je to slučaj koji se davno dogodio.

Ipak, Ellen nije imala mira pa se prijavila u popularnu američku emisiju To Catch a Cheater kako bi otkrila bi li je njezin suprug prevario.

S obzirom na njegovu prošlost, ekipa TV showa u dogovoru sa suprugom namjestila mu je maloljetnicu koja mu je prišla dok je on sjedio na klupi u parku i hranio patke.

Sve je snimano kamerom, a kada je Ellen vidjela što je njezin suprug u stanju učiniti, šokirala se. Naime, njemu je prišla djevojka koja mu je kazala kako je na školskoj pauzi i pitala ga može li mu se pridružiti. On joj je rekao da slobodno može nakon čega mu je u razgovoru priznala kako zapravo ni nema 18 godina, odnosno da će uskoro napuniti 17.

No njega to nije spriječilo da je zatraži broj telefona iako joj je prvo rekao kako se ''viđa s nekim''.

Kada mu je dala svoj broj, djevojka ga je zagrlila i otišla, no nakon što se okrenula nevjerni suprug primijetio je da ima mikrofon pa je pojurio za njom, no ona je uspjela pobjeći u automobil.

Snimka se tada vraća na suprugu koja je vidno uzrujana.

– Da nije vidio mikrofon, sigurno bi me prevario – rekla je ona.

Na kraju snimke objavljeno je kako se par zbog ove situacije nije razveo te da su pomoć zatražili od bračnog savjetnika. 



 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?