Sprema se neviđeni spektakl

Na 23. Međunarodni ljetni karneval u Čapljini stižu i lijepe Kubanke i samba

13.08.2022.
u 09:30

”Samo da se nebo smiluje”, ponavljaju organizatori 23. Međunarodnog ljetnog karnevala. Naime, prognoze za subotu, 13. kolovoza, kažu - 70 posto padat će kiša, a subota je vrhunac dvodnevnog karnevalskog ludila u Čapljini. No dok “više sile” prave svoj raspored, domaćin i organizator Turistička organizacija “Čapljinka” napravila je svoj. Karneval počinje danas (petak) u 18 sati

4. Dječjim karnevalom na središnjem gradskom trgu. Program će završiti vožnjom vlakićem gradskim ulicama te izborom princa i princeze. Od 20.30 održat će se promocija čapljinske videorazglednice “Svi naši karnevali”. U subotu,13. kolovoza, program kreće karnevalskim partyjem na gradskom kupalištu Jaz u Strugama u 12 sati. Slijedi tradicionalni prijam gostujućih skupina kod gradonačelnika Čapljine dr. Smiljana Vidića. Od 19.30 je promenada karnevalskih skupina ulicama Čapljine.

Karnevalsku povorku predvodit će Lars Algell, predsjednik Udruge karnevalskih gradova Europe (FECC), s Josipom Silovim, dopredsjednikom Udruge, Brankom Renko-Silov uime FECC-a Hrvatske i Sunčicom Lagusom, članicom FECC-a iz Banje Luke... Kao posebne gošće nastupit će Mantock Brazil Carnival Samba Show. Riječ je o kubanskim plesačicama sambe koje stižu preko svoje ekspoziture u Novom Sadu. Organizatori kažu - bit će to nešto dosad neviđeno na ovom karnevalu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?