VRLO JEDNOSTAVNO

Na društvenim mrežama otkrila odličan trik za rezanje savršenih komadića sira bez muke i nereda

17.02.2020.
u 13:15

Narezati sir na ravnomjerne i tanke komade nekada zna biti zeznuto, pogotovo s tupim noževima i rezačima.

Jedna majka podijelila je svoj trik kako savršeno nareže sir bez muke i bez nereda, a umjesto noža ili rezača za sir, ona koristi za spravu za guljenje krumpira, a svoj trik podijelila je u Facebook grupi Extreme Budget DIY & Life Hacks, piše metro.co.uk.

Njezina objava glasila je: "Vjerojatno jedan od mojih najluđih trenutaka ikad, ali radi savršeno. Upotrijebite spravu za guljenje kako bi narezali sir. Savršeno tanki komadi sira u djeliću vremena koje je potrebno za korištenje noža."

 

 

Korisnici u grupi bili su oduševljeni ovom idejom. "Zašto se ja nikad nisam sjetila ovoga", upitala se jedna djevojka, dok je druga rekla: "Ovo je genijalno". Ipak, nije ona jedina koja je otkrila ovaj trik: "I ja ovo radim! Jedan dan nisam mogao pronaći nož i evo rješenja."

Nakon što je vidjela reakciju ostalih, ova majka se našalila: "Ne snosim legalnu odgovornost za bilo koju prekomjernu konzumaciju sira koja je rezultat isprobavanja ovog trika."

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?