Dragan Topalović

Na gastroštandu mostarskog sajma i “Čokolada”

24.03.2016.
u 11:00

“Čokolada” Mostar ima dugogodišnju tradiciju pravljenja pralina i ostalih slastica od najkvalitetnije čokolade. I najzahtjevniji sladokusci osjetili su prave čari čokolade iz bogate ponude ove mostarske slatke tvornice. Uz bogatstvo okusa, slastice nastale u tvornici “Čokolada” Mostar, rađene su od visoko kvalitetne čokolade vrhunskih okusa. Kako nam je otkrio vlasnik ove čokoladne radionice Dragan Topalović, povjerenje kupaca pravdaju kvalitetom. Ovo mjesto možete odabrati i kako biste kupili idealan, unikatan, ukusan i nadasve zdrav dar, proizveden u Mostaru, koji je savršen način za razveseliti, nagraditi ili počastiti nekoga.

- Čokolada je, kao najslađa stvar na svijetu, oduvijek privlačila ljude, pa tako i mene. Budući da sam se bavio prodajom čokolade, normalan slijed događanja bio je ulazak u svijet proizvodnje vlastitih čokoladnih slastica. Trudimo se svojom ponudom ne zaostajati za sličnim radnjama bilo gdje u svijetu. Mostarci su veliki ljubitelji čokolade. Upoznati su sa svim novostima u svijetu čokolade i bit će nam drago ako nas posjete na sajmu u Mostaru gdje ćemo im prezentirati nova iznenađenja iz naše ponude - kazao je Topalović.

Također, netko od posjetitelja će se s mostarskog sajma vratiti bogatiji i “slađi” kući jer će svi imati priliku osvojiti brojne delicije bogatog slatkog kutka na gastroštandu, gdje će svi sudionici najukusnijeg dijela sajma darivati posjetitelje.

Gosti sajma koji gastroštand posjete 12., 13. ili 14. travnja i ostave svoje osobne podatke u nagradnoj kutiji stječu pravo sudjelovati u nagradnoj igri.

Izvlačenje bogatih nagrada bit će 13. i 14. travnja na gastroštandu u 15 sati. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije