Postavljaju se plakati, rasvjeta...

Na Kravicama pripreme za sezonu

kravice
21.05.2017.
u 09:36

Bliži se početak turističke sezone i u općini Ljubuški u tijeku su velike pripreme za doček novih gostiju. Na vodopadu Kravica aktualna su dva projekta koja će poboljšati turističku ponudu.

Javno poduzeće Parkovi do kraja mjeseca završit će postavljanje rasvjete. Bit će osvijetljen pristupni put - silazne pješačke staze i sami slapovi Kravica, a traji i radovi na upravnom objektu.

Kako je za Federalnu.ba kazao Nikica Vučić, voditelj Poslovne jedinice Kravica u JP Parkovi, ove godine se oglašavaju uz moto Oaza u kamenu - Kravica. Plakati su postavljeni BiH, a planiraju ih duž Jadranske obale, od Splita prema Dubrovniku.

Dnevna posjeta turista iz cijelog svijeta više neće biti ograničena zalaskom sunca. Ugostiteljski objekti produžit će radno vrijeme.

Ulaganja koja financiraju Federalno ministarstvo turizma i okoliša i općina Ljubuški itekako će promijeniti sliku da turistički potencijal slapova Kravica još uvijek nije dovoljno iskorišten.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije