Mirko Šarović

Na sjednici Vijeća ministara BiH nije bilo pitanje trošarina

23.05.2017.
u 14:39

Ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović je nakon sjednice Vijeća ministara BiH izjavio novinarima da danas nije bilo govora o nekom novom prijedlogu zakona o trošarinama te da mu nije poznato je li uopće upućen i kada će doći na sjednicu Vijeća ministara BiH.

- Predsjedatelj Denis Zvizdić mene, a nisam upoznat i bilo koga drugog, nije obavijestio o bilo kakvoj inicijativi. To pitanje nije se našlo na sjednici Vijeća ministara. Je li moguće neku proceduru obnoviti, to je regulirano zakonom - kazao je Šarović.

Po njegovim riječima, za sada, to je pitanje „samo u okviru osobnih razmišljanja, spekulacija i ništa više“.

Šarović je kazao da je s dnevnog reda današnje sjednice, radi dorade, skinut Nacrt ugovora o financiranju (Koridor Vc - Zenica Sjever) između BiH i Europske investicijske banke, s Osnovama za zaključivanje navedenog ugovora.  

Također je kazao da je sa dnevnog reda skinut i vraćen na doradu Prijedlog odluke o imenovanju članova Vijeća za mjeriteljstvo BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije