INVESTICIJE

Na Vlašiću uskoro novi rekreativni sadržaji: hoteli, etno sela, vještačka jezera...

Vlašić
20.10.2016.
u 07:28

Riječ je o suvremenim, modernim i funkcionalnim objektima koji svojim izgledom neće odudarati od planinskog ambijenta koji ih okružujje

Na planini Vlašić uskoro će se graditi novi objekti za koje su već napravljena idejna rješenja i to na zahtjev kompanije Ozon d.d. koja je uradila i prezentaciju idejnih rješenja novih projekata. Riječ je o suvremenim, modernim i funkcionalnim objektima koji svojim izgledom neće odudarati od planinskog ambijenta koji ih okružuje, piše Klix.ba. 

"U prezentaciju su uključena idejna rješenja hotela i restorana 'Skakaonica' s vidikovcem i šetnicom na Babanovcu, caffe restorani na završnim stanicama ski-liftova Babanovac i Markovac, etno selo 'Šantić' s kućicama za odmor i vještačkim jezerom, farmom za domaće životinje, igralištem te još mnoštvom drugih objekata zabavnog i rekreativnog karaktera. Ovaj ambiciozni projekt, čija će realizacija zahtijevati mnogo rada i financijskih ulaganja, dokaz je da se gradnji i modernizaciji Vlašića ozbiljno pristupilo kako bi postao renomirana turistička destinacija u Bosni i Hercegovini, regiji, ali i šire", navode za Klix.ba iz tvrtke Ozon d.d. 

Dodaju kako im je cilj da Vlašić postane prepoznatljiv brend naše zemlje koji svojim gostima garantira samo najbolje.

Podsjećamo, na Vlašiću je sredinom ove godine počeo projekt izgradnje suvremenog nogometnog stadiona na platou Babanovac, a u koji je do sada uloženo 2,5 milijuna KM.

U suterenu nogometnog stadiona bit će izgrađene garaže i poslovni prostori, kao i tribine i svlačionice za igrače.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?