Milorad Dodik tvrdi

Na zapadu nije med i mlijeko, veliki broj mladih se vraća u BiH

odlazak
18.06.2021.
u 22:00

Članovi Predsjedništva BiH sudjelovali su na Diplomatskom forumu u Antaliji. Predsjedatelj Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, je istaknuo da iako je zapadna Europa, prije svega Njemačka, zainteresirana za mlade, obrazovane ljude iz BiH i oni masovno odlaze u te zemlje, ipak veliki broj njih, kako tvrdi Dodik, vraća se u Bosnu i Hercegovinu.

- Danas su te granice otvorene i danas one djeluju kao usisivač za mnoge naše mlade i stručne kadrove koje umjesto da mijenjaju naše društvo i vrše pritisak na promjene i reforme, lakše se odlučuju da sjednu i odu u zapadnu Europu jer im se tamo putem interneta nudi idealno društvo u kome samo trebaju stići i tamo ih čeka med i mlijeko, što naravno, nije točno. Da nije točno govore mnogi koji se vraćaju i smatraju da u našim društvima mogu napraviti daleko veći uspjeh nego što to mogu sada na zapadu - rekao je Dodik, prenosi BN.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?