VITEZ

Načelnik Boris Marjanović podržao rad HUM-a

14.04.2021.
u 20:30

Kao zahvalu za iskazano povjerenje i s nadom da će Općina Vitez i dalje podržavati razne projekte Udruge, načelniku Marjanoviću uručeni su prigodna zahvalnica i simboličan suvenir panorame općine na kamenoj podlozi.

Članovi Hrvatske udruge mladih (HUM) u središnjoj Bosni sastali su se nedavno u Vitezu s načelnikom te općine Borisom Marjanovićem.

Načelnik Marjanović je u svom uredu ugostio predsjednika Udruge Matea Marića te članice Anu Mariju Blažević i Mariju Čalić.

Od samog osnutka Hrvatske udruge mladih u središnjoj Bosni, krajem 2018. godine, započela je suradnja te Udruge s čelnicima općine Vitez, koji su nesebično podržali rad Udruge, a sve za dobrobit građana Viteza, ali i okolnih gradova, rekli su za Večernji list iz HUM-a.

Predsjednik Udruge Mateo Marić predstavio je dosadašnje aktivnosti Udruge tijekom protekloga razdoblje od kraja 2018. godine pa sve do danas.

Kao zahvalu za iskazano povjerenje i s nadom da će Općina Vitez i dalje podržavati razne projekte Udruge, načelniku Marjanoviću uručeni su prigodna zahvalnica i simboličan suvenir panorame općine na kamenoj podlozi.

Također, načelniku su uručene brošure Udruge koje prikazuju dosadašnje aktivnosti po kojima je rad Udruge obilježen.

Članovi Udruge su načelniku Marjanoviću iznijeli i detalje oko projekta na kojem trenutačno rade. Projekt je predstavila Marija Čalić, magistrica pedagogije i voditeljica interaktivnih radionica za djecu, koje se realiziraju svake subote od 27. ožujka 2021. godine u Vitezu i koje nude bogat sadržaj za najmlađe nade - djecu.

Uz već započete projekte, predsjednik Udruge predstavio je i buduće projekte čija je realizacija planirana u ovoj godini.

Načelnik Marjanović je, nakon što su mu predstavljeni, projekte i podržao te je članovima Udruge potvrdio nastavak suradnje.

Članovi Hrvatske udruga mladih u središnjoj Bosni iskazali su na kraju sastanka zahvalnost načelniku Borisu Marjanoviću te izrazili očekivanje u nastavak uspješne suradnje za dobrobit mladih, ali budućnost šire društvene zajednice.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?