amazon

Najprodavanija na Amazonu knjiga s praznim stranicama

fdgdfg
11.03.2017.
u 20:00

Prva na listi bestselera na Amazonu danas je knjiga s 260 praznih strana “Zašto glasati za demokrate” (Reasons to Vote for Democrats).

Diplomac Yalea i dopisnik konzervativnog portala The Daily Wire Michael jay Knowls objavio je knjigu koja sadrži listu poglavlja i literaturu, dok je 260 stranica prazno.

Knjiga koja košta 7,08 dolara privukla je veliku pažnju na internetu i dospjela na prvo mjesto liste bestselera na Amazonu.

“Nešto što je zaista odlično kada je u pitanju ova knjiga je što je možete pregledati od korice do korice za oko 15, 20 sekundi”, rekao je Knowls gostujući na televiziji Fox news.

Knjiga se završava recenzijom konzervativnog političkog analitičara Ben Shapira koji ju je opisao jednom rječju – “temeljno”.

Knowls je naveo da istraživanje za knjigu trajalo dugo i dodao da je ustanovio da je “vjerovatno najbolje da samo ostavi prazne stranice”.

Slična knjiga, djelo Dejvida Kinga “Why Trump Deserves Trust, Respect & Admiration” (Zbog čega Donald Tramp zaslužuje povjerenje, poštovanje i divljenje), također sa praznim stranicama, trenutno ima 4,4 od pet zvjezdica na stranicama Amazona, prenosi Beta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije