grude

Nakon obnove rada u kinodvorani Grude organizirano 60-ak događaja

Grude
30.10.2016.
u 09:38

Nakon kraće stanke kinodvorana Grude s kompletnim prostorom počela je ponovno s radom krajem listopada 2015. godine, a u ovih godinu dana održano je 13 predstava, devet koncerata, prikazan je 21 film, od čega 13 animiranih.

Prikazivanje četiriju animiranih filmova bilo je specijalno organizirano za školsku djecu. Iz uprave kinodvorane posebno ističu početak prikazivanja 3D filmova. Filmove u ovom formatu građani Grudaa u kinu su prvi put mogli pogledati krajem prošle godine. Prikazani su “Ups, Noa je otišao” “Hotel Transilvanija II”, “Ratovi zvijezda – Sila se budi”, te rekordno posjećena “Zootropola”.

U kinodvorani Grude predstavljeno je i šest knjiga. Također, organizirano je 17 otvorenih sjednica različitih udruga. Iz kinodvorane Grude zahvaljuju svima koji su u ovih godinu dana organizacijom ili suorganizacijom događaja pomogli Grudama da dobiju više sadržaja kakvog ova poviješću bogata općina i zaslužuje te vjeruju da će se to nastaviti. Osobito ističu one najmlađe posjetitelje koji zahvaljujući reaktiviranju kinodvorane u Grudama mogu posjećivati predstave, animirane filmove, kao i druge događaje primjerene njihovoj dobi. Potvrđuju to i dva prošlotjedna događaja za najmlađe koje je posjetilo više od 200 djece.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?