PLAVA KRV

Nakon podizanja tužbe: Velika promjena u životu Harrya i Meghan

13.08.2020.
u 12:24

Harry i njegova supruga Meghan kupili su i uselili se u novi dom u blizini Santa Barbare,  sjeverno od Los Anđelesa, objavili su američki mediji.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, koji su prošle godine napustili britanske kraljevske dužnosti živjeli su prije toga u njenom rodnom Los Anđelesu gdje su ubrzo uronili u sudski spor zbog nedozvoljenih fotografija njihova sina  Archie. 

- Par se u julu ove godine uselio u porodični dom - rekao je njihov glasnogovornik za AFP bez navođenja lokacije kuće.

Nadaju se da će se njihova privatnost poštovati zbog njihovih susjeda, kao i njih kao porodice - dodao je glasnogovornik. 

Imanje, koje uključuje kuću s devet spavaćih soba i 16 kupaonica, bazen, igralište i vrt ruža platiti su 14,65 miliona dolara, prenio je "Page Six". 

Tu žele odgajati Arčija i nadaju se da će imati što je moguće normalniji život -  kazao je anonimni izvor za "Page Six". 

Par je nedavno doznao da neko preprodaje fotografije njihovog 14-mjesečnog sina Arčija koje su snimljene, po tvrdnjama autora, kad su se nedavno pojavili u javnosti u Malibuu -  navodi se u tužbi podnesenoj zbog povrede privatnosti. 

  • Megan i Hari
    Megan i Hari Foto: Agencije

Fotografije su snimljene dok su bili u dvorištu vlastite kuće i bez njihova znanja, piše u tužbi.

Vojvoda i vojvotkinja preselili su se u Kaliforniju iz Kanade nakon što su u siječnju objavili da namjeravaju napustiti kraljevske dužnosti i radom osigurati financijsku neovisnost. Rekli su kako u Kaliforniji žele raditi nešto što je važno i ima smisla te namjeravaju pokrenuti neprofitnu organizaciju "Archewell".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?