nakon nerazjašnjene afere

Nakon prisluškivanja medija Osmici još jedna zlatna značka

03.07.2019.
u 12:00

Nije se još stišala, ali ni razjasnila afera oko pokušaja pritiska na medije i novinare u režiji Obavještajno-sigurnosne agencije (OSA), a u međuvremenu je jedan od njezinih ključnih kreatora dobio priznanje za najboljeg policajca. Naime, Federalna uprave policije na svebošnjačkom postrojavanju, koje je smišljeno i realizirano kao odgovor na poteze srpskih vlasti, dodijelila je nekoliko priznanja. Policijska medalja za hrabrost posthumno je dodijeljena Mahiru Begiću, ubijenom pripadniku FUP-a, a zlatna policijska značka dodijeljena je ravnatelju OSA-e BiH Osmanu Mehmedagiću zvanom Osmica.

Dvije zlatne značke

Da se žurno i po svaku cijenu nastojalo ishoditi bilo kakvo priznanje i tako pokazati kako otuđenom policijsko-obavještajnom aparatu nije bitno ni što je u javnosti objavljeno kako stoje iza pokušaja stavljanja pod nadzor dijela hrvatskih i srpskih medija, među kojima je i Večernji list, dodijelila se zlatna značka šefu obavještajne službe...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije