Predsjednica Saveza sindikata Republike Srpske

Nakon prosvjeda u Banja Luci Ranka Mišić završila u bolnici

Ranka
29.12.2015.
u 10:57

Predsjednica Saveza sindikata Republike Srpske Ranka Mišić primljena je u ponedjeljak uvečer, iza 22 sata, u kliniku hitne pomoći Doma zdravlja Banjaluka, zbog povišenog krvnog pritiska, te jakih bolova u predjelu glave i kičmenog stuba.

Mišićeva je upućena na kontrolne preglede u Univerzitetsko-klinički centar gdje će joj biti urađen CT snimak glave i kontrolni pregled kičme. Naime, ona je prošle jeseni operirala dva pršljena na Klinici za neurologiju UKC RS.

Predsjednica Sindikata je tijekom prosvjeda protiv donošenja novog zakona o radu, održanih ispred Narodne skupštine, bila oborena na tlo prilikom pokušaja proboja policijskog kordona, kada je primila i udarac u glavu.

Također, Mišićeva je grubo fizički maltretirana od strane osiguranja u Narodnoj skupštini, koje ju je u pokušaju nasilnog izbacivanja iz skupštinske sale vuklo po podu.

U međuvremenu iz Saveza sindikata Republike Srpske su najavili da će se u utorak oglasiti o daljim koracima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?