Temperature će u idućem tjednu biti oko 25 stupnjeva, negdje i više, i biti će pretežno sunčano

Nakon snježnog početka jeseni, uživati ćemo u Miholjskom ljetu

'jesen 4'
25.09.2014.
u 13:59

Mnogi će nedjelju i dane u idućem tjednu iskoristiti za odlazak na more, a s obzirom na nepredvidivost vremena, ne možemo ustvrditi da je to zadnje kupanje

Možda vas današnji dan nije obradovao s obzirom da ste pri pogledu na nebo prvo vidjeli oblake, ali od sutra će sve biti drukčije. 
Meteorolozi za iduće dane prognoziraju sunčano i toplo vrijeme. Temperature će u Hercegovini biti oko 25 Celzijevih stupnjeva, a u nekim mjestima i veće. 
- S obzirom da ljetos nismo uživale, možda ćemo iduće dane iskoristiti za odlazak na more. Prije početka akademske godine to će biti pravi izazov - kažu za Vecernji.ba djevojke koje smo susreli na mostarskim ulicama, te obradovali viješću o vremenu.
Također i biometeorološka prognoza donosi osmijeh na lice.
Ništa lošije neće biti ni u Bosni. Još večeras, u noći s četvrtka na petak može biti kiše, no u idućim danima temperature iznad 20 Celzijevih stupnjeva i sunce obradovati će brojne građane.
Premda se nakon prvog snježnog dana jeseni činilo kao da ove godine nakon dugo vremena neće biti ni znaka "Miholjskom ljetu", ono izgleda ni ove godine neće iznevjeriti.
"...Miholjsko ljeto, to prkosno Sunce pred zimu...", kako popularna pjesma kaže, ponovno pokazuje svoj sjaj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije