oproštajni posjet

Napredak odnosa između Srbije i Federacije BiH

01.02.2018.
u 14:23

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara primio je u oproštajni posjet veleposlanika Republike Srbije u BiH Stanimira Vukićevića.

Veleposlanik Vukićević izrazio je zadovoljstvo napretkom odnosa između Republike Srbije i Federacije BiH za vrijeme njegova dva diplomatska mandata u Bosni i Hercegovini te izrazio uvjerenje da će njegov nasljednik nastaviti dobru suradnju s Federacijom BiH i BiH.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara zahvalio je veleposlaniku Vukićeviću na iznimnom osobnom zalaganju za unaprjeđenje sveukupnih odnosa između Federacije BiH i Republike Srbije i poželio nastavak uspješne diplomatske karijere.  

Tijekom susreta razmijenjena su i stajališta o aktualnoj situaciji, prilikama i odnosima u Federaciji BiH u kontekstu političkih, ekonomskih i socijalnih reformskih procesa u Federaciji BiH i BiH, priopćeno je iz Ureda Predsjednika FBiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?