Narodno kazalište

Napretkov svečani božićni koncert 15. prosinca u Sarajevu

14.12.2021.
u 10:38

Središnji događaj tradicionalne manifestacije Napretkovi božićni dani 2021. je Napretkov svečani božićni koncert koji će biti upriličen u srijedu, 15. prosinca 2021. godine u velebnom Narodnom kazalištu u Sarajevu s početkom u 20 sati.

Na koncertu će nastupiti Sarajevska filharmonijaKristina Kolar, sopran i hrvatska nacionalna operna prvakinja, ali i ovogodišnja dobitnica Nagrade hrvatskog glumišta za najbolje umjetničko ostvarenje u operi u ženskoj ulozi, te Robert Kolar, bariton i prvak Opere HNK I. pl. Zajc u Rijeci, a sve pod dirigentskom palicom maestra Roberta Homena.

Bit će izvedene neke od najljepših uvertira, arija i dueta iz pera skladatelja poput Giuseppea Verdija, Pietra Mascagnija, Wolfganga Amadeusa Mozarta, Gioacchina Rossinija kao i predivni aranžmani božićnih pjesama poput “O holy night” i “White Christmas”, ali i brojne druge, koje će zasigurno priuštiti svim nazočnima jednu predivnu noć i probuditi sve one lijepe emocije kojima idemo u susret najsvjetlijem i najsvetijem katoličkom blagdanu Božiću.

Publika koja bude nazočila koncertu treba predočiti potvrdu o cijepljenju, potvrdu o preboljenju bolesti COVID-19 u proteklih šest mjeseci ili negativni antigenski ili PCR test ne stariji od 48 sati, ali i zbog ograničenog broja mjesta potvrditi svoj dolazak na broj telefona 033 668 512 ili e-mail: info@hkdnapredak.com

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?