prognoza

Narednih dana čeka nas toplo vrijeme, temperature do 18 stupnjeva

vrijeme
03.01.2022.
u 07:17

U Bosni i Hercegovini danas će biti umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tijekom dana, postupno povećanje oblačnosti sa zapada. 

Krajem dana, ponegdje na jugu i jugozapadu može pasti i malo kiše. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 3 do 8, na jugu do 11, a najviša dnevna od 8 do 14, na jugu do 16 stupnjeva.

U utorak, umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Nešto manje oblačnosti i sunčanije očekuje se u sjeveroistočnim područjima. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tijekom dana, ponegdje u jugozapadnim područjima može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura od 3 do 8, na jugu do 11, a najviša dnevna od 10 do 18 stupnjeva.

U srijedu, pretežito oblačno vrijeme s kišom. Padom temperatura kiša će u Bosni prelazit u susnježicu i snijeg. Jutarnja temperatura od 6 do 11, a najviša dnevna od 8 do 15 stupnjeva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?