Vremenska prognoza

Narednih dana sunčano sa lokalnim pljuskovima, u Hercegovini temperatura preko 30 stupnjeva

22.06.2023.
u 15:01

Nakon vrlo tople srijede i četvrtka i u petak će se do sredine dana zadržati jako toplo i sparno. U poslijepodnevnim satima naoblačenja sa sjeverozapada, u Bosni će u kasnim poslijepodnevnim i večernjim satima uvjetovati kišu, pljuskove praćenu grmljavinom i osjetniji pad temperature zraka. Izgledna je tuča i jak vjetar pretežito sjevernog smjera.

Prvi dan vikenda prijepodne preovladavat će oblačno vrijeme s kišom, a u drugom dijelu dana očekuje se prestanak padalina i postupno razvedravanje uz pad maksimalne temperature zraka preko deset stupnjeva.

Od nedjelje do kraja mjeseca pretežito sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Sredinom dana mogući su kraći lokalni pljuskovi.

Jutarnje temperature zraka varirat će od 11 do 17 stupnjeva u Bosni, na jugu Hercegovine do 20. 

Najviše dnevne temperature pretežito između 20 i 25 stupnjeva, Hercegovini lokalno i do 28 stupnjeva. U drugom dijelu tjedna maksimalne temperature u Hercegovini i preko 30 stupnjeva.

Početak narednog tjedna pretežito sunčano. Lokalni pljuskovi mogući su u poslijepodnevnim satima, saopćeno je iz FHMZBiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?