POZIRALE PUNE SAMOPOUZDANJA

Zgodne dame prešle su 45, a nikad bolje nisu izgledale...

23.08.2021.
u 09:33

Poznate žene naše estrade ponosno pokazuju zavidne figure na društvenim mrežama i poručuju kako su godine samo broj: ‘I dalje osjećam energiju snage i ljubav prema životu’

Glumice, pjevačice i poduzetnice s naše estrade ovoga su ljeta zasjale u raznim pozama noseći bikinije i pokazale kako se izgleda u “drugoj polovici” života. Godine im ulogu ne igraju, a za mladim danima ne žale.

Prekrasne plaže Jadrana poslužile su kao idealno mjesto za fotografiranje isklesanih tijela naših ljepotica, koje su pokazale da su godine samo broj. Glumica Nela Kocsis (50) pozirala je ležeći na plaži u crno - bijelom bikiniju, a poznata je po osvajanju svojim mladolikim izgledom.

24sata

Foto: Instagram

Uz redovito vježbanje i unos optimalne količine hrane održavanje forme nije im prevelik izazov, pa je tako Tihana Harapin Zalepugin (69) zasjala u žutom bikiniju i manekenskoj pozi.

24sata

Foto: Instagram

- Nemam recept za savršenu liniju. Ne mučim svoje tijelo nastojanjima da bude idealno. Jedem sve, ali u manjim količinama i više puta na dan. Dosta hodam, priuštim si i puno sna - ispričala nam je Tihana Harapin Zalepugin, koja u sedamdesetoj izgleda nevjerojatno.

24sata

Foto: Instagram

Ove godine je među damama najpopularniji žuti bikini, a za fotografiranje izabiru poze u kojima su im atributi u prvome planu. Neda Ukraden (71) i Bojana Gregorić Vejzović (49) također su odabrale žutu boju za bikinije i zasjale na sunčanim fotkama.

24sata

Foto: Instagram

- Ma daj Bojana, pa ti si odustala od starenja - pohvalila ju je nedavno kolegica Ecija Ojdanić (47) na društvenoj mreži. Gregorić se našalila da misli da joj je prošao “rok trajanja”.

- Ali nisam još za odbaciti - dodala je glumica, za čiju je liniju zaslužan balet koji je plesala kao djevojčica.

24sata

Foto: Instagram

Nina Badrić (49) odabrala je atraktivni bikini s prozirnim crnim linijama, dok je Borna Kotromanić (49) veselo skakala na bazenu u zlatnom kupaćem kostimu.

24sata

Foto: Instagram

Glumica Ecija Ojdanić (47) odlučila se opustiti uz knjigu pored jacuzzija i pratiteljima pokazati isklesano tijelo.

24sata

Foto: Instagram

Mirjana Karanović (77) poznata je nudistica, pa je njezin bikini bio isključivo od pijeska.

24sata

Foto: Instagram

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?