Perica Stanić poručio

Ne postoji autoritet protiv kojeg SIPA neće provesti istragu

perica stanic
14.12.2015.
u 20:59

Direktor SIPA-e Perica Stanić ocijenio je u izjavi za TV1 da sinoćnji sastanak s ministrom sigurnosti BiH Draganom Mektićem, ministrom unutarnjih poslova RS Draganom Lukačem i direktorom Policije RS Gojskom Vasićem nije donio ništa spektakularno, već samo riješio neke nedoumice.

Sastanak u Banjoj Luci smirio je proteklih dana vrlo uzavrelu atmosferu na relaciji političkog vrha RS, te policijsko – sigurnosnih institucija BiH. Povod je odluka Vlade i NSRS o obustavi suradnje s pravosudnim i sigurnosnim institucijama države. 

U današnjoj izjavi za TV1, ministar Mektić je poručio kako će SIPA obvezno rasvijetliti određene afere koje se vežu za pojedince iz političkog vrha RS-a.

Osvrćući se na ove navode, Stanić kategorično tvrdi da ne postoji autoritet koji neće doći pod istragu agencije na čijem je čelu, ukoliko se pokaže da za to ima osnova.

''To sam govorio do sada i od sada isto tvrdim - ne postoji autoritet protiv kojeg nećemo provesti istragu ukoliko bude osnovane sumnje da je počinio određeno krivično djelo iz nadležnosti agencije, bez obzira na njegov društveni status i ponašanje'', poručio je Stanić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije