PORUKA
Povratak na članak

Ne treba nam edukacija o kriminaliziranju branitelja

Hrvatski predstavnici neće na sutrašnji Helezov seminar u Fojnicu

Komentari 2

IL
ilicak
17:39 25.06.2014.

Helez i njegove bo, ba pokusavaju jos uvijek sve protiv bosanskih Hraata dok nam ne pukne film da vratimo sav onaj prostor sto smo im davali u toku rata a oni gubili od srba ,a vrijeme se strahovito rriblizava poslije nece imat ni svoju fildjan drzavu a vratit ce im se sve ovo sto nam cine.

VL
IL
ilicak
12:43 27.06.2014.

Pa ko uopste dopusta tom elezovicu i elescicima da smiju otici tamo a kamo li kvocat sto ne treba. Sto tog budalu ne skratite za tintaru i da se da i drugim osmanlijama do znanja da je proslo njihovo vrijeme. Ta susa nije zasluzila da se vrzma po stadu a kamo li po pressjednistvu da se razmece i od poreznih obaveznika da jede sve farbe Kruhova ,torti i cokoladnih kolaca. Hrvati bosne , nasi politicari im ponovo pomazu da osnuju Osmansko carstvo u Bosni. Osnuj te Herceg bosnu a njih posaljite srbima da ih opamete ovo poslije rata kad ih nisu opametili do sada. Oni nikad nece biti Hrvatima zahvalni sto ih uopste ima jos na ovim krajevima, a evropa ih nece jos dugo trpit ovakvim kakvi jesu.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.