INTERVJU Nikola Špirić:

Ne valja kad se bavim politikom, sad je problem i poljoprivreda

nikola špirić
19.09.2017.
u 10:00

Prikazivanje visokog dužnosnika SNSD-a Nikole Špirića u vremenskoj prognozi RTRS-a izazvalo je burne reakcije u bh. javnosti. Špirić je prikazan kako leži na hrpi krumpira dok voditeljica priča kako iznimno vruće ljeto i suša nisu utjecali na pojedine dijelove BiH i poljoprivredu. Kako je i zašto do toga došlo, pitali smo samog Nikolu Špirića.

Brojne su reakcije na vaše slike u vremenskoj prognozi. Znate li kako su dospjele na RTRS?

- Nije dobro kad se Špirić bavi politikom, kad se bavi svojim poslom u Parlamentu, nije dobro kad se bavi OSA-om. Izgleda da sad nije dobro ni kad se bavim krumpirom. Ne znam zašto su slike objavljene na taj način...

Tko ih je poslao RTRS-u?

- Ne znam. Bilo je više ljudi koji su slikali tog dana dok smo vadili krumpir. Iskreno, nije mi jasno zašto se podigla tolika bura oko toga. Možda nisu trebali fotografije objaviti na takav način, ali na njima nema ništa loše. Mnogo se radilo ovih dana. Nas 20 iz sela je dan ranije radilo na održavanju seoske ceste. Sve što radim na selu nije nikakva tajna. I nema ništa loše u tome.

Cijeli intervju čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije