Intervju: Dragan Čović
Povratak na članak

Neće biti kompromisa oko dvije stvari: Jedna je država BiH, a druga pozicija hrvatskog naroda

Nakon osam godina BiH je konačno dobila člana Predsjedništva kojeg su izabrali Hrvati. Čović danas s Izetbegovićem i Ivanićem preuzima dužnost

Komentari 10

PA
pacijent
18:34 17.11.2014.

sto pojedinci koji stalno tresu protiv hdz i covica na tihoj vatri gore jer se dogodilo da hrvati biraju svoje sto smeta posebno cimbeniku rosi parku brodarevcu i ostalim sejdima bajramovicima

VL
SO
Special_one
12:51 17.11.2014.

Odmjeren, decentan i samouvjeren - baš kakav treba bit jedan legalni i legitimni predsjednik. Samo naprijed gosp. Čoviću, BiH je i naša država, a s Federalnom jedinicom ćemo imati sigurnost u svojoj državi jer nas određeni rušitelji ove države žele zauvijek maknuti s tisućljetnih ognjišta.

VL
DU
Deleted user
14:39 17.11.2014.

Nekakav zajednicki rad sa Izetbegovicen i Sejdom je nemoguc. Cocicu bi najbolje bilo da skupa sa Bajom sto prije rastoci BiH. Nikakav treci entitet, nikakova posebna izborna jedinica, samo rastocena bih je dobra BiH.

VL
KA
kapuš
18:35 17.11.2014.

Da si ti bolji bio bi na njegovom mjestu ! Tebi je sigurno puno draži hrvatina Željko K.

VL
BR
brodarevac
14:47 17.11.2014.

bez kompromisa će se boriti da svi stari i budući lopovluci neće biti osuđeni a za cuenfuegosa Čočić je deminutiv od čovjeka u nekim dijelovima tako da si ga dobro nazvao, jadno je ko će nas predstavljati svijetu.

VL
RO
rosa
12:31 17.11.2014.

Bajin osobni prijatelj i politički sluga Čova kaže kako neće biti kompromisa oko dvije stvari: "Jedna je država BiH, a druga pozicija hrvatskog naroda". Tornjaci će povjerovati i u ovu laž "akademika" iako cijela BiH javnost zna za stavove Baje o žarkoj želji da razbije državu oko koje navodno nema kompromisa sa komunistom, ćiriličarom, vjernim JNA direktorom, a danas "najvećim Hrvatom" Draganom Čovićem.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.