SIP BiH:

Nedopustive izjave o nezakonitom radu

SIP BiH:
08.02.2017.
u 14:15

Središnje izborno povjerenstvo BiH priopćilo je danas da su razočarani što, kako navode, “neutemeljene, tendenciozne i netočne izjave, kojima se napada na neovisnost i kredibilitet SIP BiH, dolaze od političkih lidera i od pojedinih poglavara vjerskih zajednica u BiH”.

Ističu da su gotovo na sve odluke Središnjeg izbornog povjerenstva BiH ulagane žalbe i da je na kraju zakonit rad Središnjeg izbornog povjerenstva  BiH potvrdio Sud BiH, a u pojedinim slučajevima i Ustavni sud BiH.

Podsjetimo Predsjedništvo SDA jučer je priopćilo kako su odluke Središnjeg izbornog povjerenstva BiH, uljučujući i posljednju kojom su izbori za općinu Stolac “raspisani samo s hrvatskim kandidatima za načelnika, uništile integritet izbornog procesa za ovu lokalnu zajednicu”. To će, priopćila je SDA, “ostati upamćeno kao primjer uplitanja SIP-a  koji je svojim odlukama preuzeo ulogu i suda i birača”.Predsjedništvo SDA smatra opravdanim i podržat će stavove Inicijative za Stolac, uključujući i eventualni stav o bojkotu izbora.

Ključne riječi
SIP

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?