Na sarajevskom groblju Bare posljednji ispraćaj Zlatka Tulića

Nedostajat će Zlajini tekstovi, ali i njegove šale i vedar duh

01.07.2021.
u 16:58

Obitelj, kolege i prijatelji ispratili su na sarajevskom groblju Bare na posljednji počinak novinara Zlatka Zlaju Tulića.

Zlaja je bio dugogodišnji dopisnik „Večernjeg lista“ iz Sarajeva, a u svojoj dugoj i bogatoj novinarskoj karijeri pisao je i za brojne druge tiskovine. Bio je jedan od utemeljitelja i urednika tjednika "Hrvatska riječ", koji je u ratu i poraću izlazio u Sarajevu. 

Kako je istaknuto i na samom ispraćaju, Zlatka Tulića pamtit ćemo po njegovom novinarskom radu, ali i humanizmu i vedrom duhu. I jučer su njegovi prijatelji prepričavali Zlajine šale i dosjetke koje je sipao kao iz rukava. Nedostajat će Zlaja svima koji su ga poznavali, družili se s njim, čitali njegove tekstove, a u svojoj bogatoj karijeri napisao ih je na tisuće.

Zlaja Tulić preminuo je iznenada u ponedjeljak 28. lipnja, u 67. godini života. Kao što reče njegova kćerka Una, otišao je „drito u raj“. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?