OTIŠLA JE

'Nedostaje mi bivša iako me dvije godine lagala i viđala drugog muškarca'

18.04.2020.
u 19:00

Njemu su 33 godine, a njegovoj, sada već bivšoj djevojci 24. Dva tjedna nakon što su se upoznali ona je saznala da nosi dijete bivšeg dečka. Bio je uz nju cijelo vrijeme, a njihova veza bila je idealna. "Ljudi su mi govorili da spava s bivšim, ali ignorirao sam tračeve sve dok nije počela odlaziti spavati kod 'prijatelja'", počinje svoju priču savjetnici Deidre.

"Jednom sam se javio na njezin telefon kada ju je zvao taj prijatelj. Rekao mi je da je njezin zaručnik. Nakon puno rasprava, otišla je, a ja samo želim znati istinu. Bile su ovo dvije najbolje godine mog života. Nedostaje mi ona i njezin sin."

Deidre odgovara: "Pokušavajući otkriti sve što je lagala i radila samo će te držati u mjestu. Nije vrijedno pokušavati shvatiti zašto si toliko dugo ignorirao znakove. Vjerujem da je njezin odlazak utjecao na tvoje samopouzdanje, ali mislim da je ona emocionalno uništena žena i da ti nikada neće donijeti sreću."

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?