prometna nesreća

Neizvjesno zdravstveno stanje djevojke ozlijeđene kod Doboja

yxcycx
12.03.2017.
u 12:40

 Djevojka Nikolina Đ. (1999.), koja je rano jutros ozlijeđena u teškoj prometnoj nesreći kod Doboja, nalazi se u dubokoj komi i priključena je na aparate za vještačko disanje.

Dežurni liječnik Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Sveučilišno kliničkog centra Republike Srpske Vojislav Vujanović i glavni dežurni liječnik na kirurgiji Nebojša Trkulja su rekli da je djevojka primljena s teškom ozljedom glave i grudnog koša.  

Vujanović je precizirao kako je djevojčica u izuzetno teškom stanju i sve dalje prognoze su krajnje neizvjesne i preuranjene. 

Ona je jutros u 6.45 sati sanitetskim vozilom Doma zdravlja Doboj, nakon prometne nesreće, prebačena u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje Sveučilišnog kliničkog centra Republike Srpske. 

Odmah po prijemu sprovedene su sve dijagnostičke metode, a terapijske su u tijeku. 

Supružnici Stavica (1971.) i Zlatko (1966.) Đerovac te njihova 17-godišnja kćerka smrtno su stradali u sudaru teretnog voza i automobila „pasat“ u naselju Grabovica kod Doboja.

Druga kćerka je nakon nesreće iz dobojske bolnice, prebačena u Sveučilišno klinički centar Banja Luka.

Dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva u Doboju Neđo Đurić je rekao da se prometna nesreća dogodila na obilježenom pružnom prijelazu.

Vozilo "pasat" je bilo na pružnom prijelazu i nakon udara voza odbačeno je oko 300 metara od mjesta nesreće.

Naredio je obdukciju tijela stradalih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?