SIP BiH

Nekoliko biračkih mjesta nije otvoreno na vrijeme zbog tehničkih problema

15.11.2020.
u 10:01

 U ovom trenutku, prema informacijama kojima raspolaže Središnjo izborno povjerenstvo (SIP) Bosne i Hercegovine, nekoliko biračkih mjesta u BiH nije otvoreno zbog tehničkih problema. Ta biračka mjesta će produžiti rad za period kašnjenja, priopćeno je iz SIP-a.

Za današnje lokalne izbore, u Bosni i Hercegovini je formirano ukupno 5.759 biračkih mjesta uključujući i 388 mobilnih timova. To su redovni mobilni timovi, ne i oni posebni, COVID-19 mobilni timovi, o čemu će SIP imati informaciju nakon izbora.

Središnje izborno povjerenstvo podsjeća da je po jedno biračko mjesto formirano u Veleposlanstvu BiH u Beču, Počasnom konzulatu BiH u Gracu, Generalnom konzulatu BiH u Štutgartu, Generalnom konzulatu BiH u Minhenu, Veleposlanstvu BiH u Oslu, Veleposlanstvu BiH u Beogradu i Generalnom konzulatu BiH u Čikagu.

Prvi put se izbori održavaju u uslovima epidemije Covid-19. Poštivanje propisanih epidemioloških mjera ne smije biti smetnja za zakonito odvijanje izbornog procesa.

Odziv birača do 11.00 sati SIP će priopćiti na pres-konferenciji u podne.

Ključne riječi
SIP

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?