ZNATE LI?

Nekoliko savjeta za zdraviju vezu: Smanjite korištenje mobitela pod hitno!

shutterstock
04.01.2020.
u 21:01

Ako želite imati sretniju i zdraviju vezu, ovo su male i jednostavne stvari koje možete raditi svakodnevno kako bi supješno poboljšali svoju vezu i odnos sa svojim partnerom.

Smanjite korištenje mobitela. U ovo današnje vrijeme nitko više ne može zamisliti život bez mobitela i društvenih mreža, ali kada provodite vrijeme sa svojim partnerom trebali biste oboje smanjiti korištanje mobitela i fokusirati se jedno na drugo.

Odredite vrijeme svakodnevno kada ćete posvetiti pažnju jedno drugome. Bilo da to trajalo 15 minuta ili sat vremena, nađite neko vrijeme koje vam paše i pričajte o vašim problemima, kako ste proveli dan i sliče stvari.

Jednom mjesečno napravite nešto spontano i uzbudljivo. Možete otići na koncert koji je taj dan, a vi niste kupili karte ili otići u restoran o kojem maštate, ali se ne usudite probati. Važno je da se barem jednom mjesečno prekine ista rutina.

Odredite barem jedan dan u tjednu kada je vrijeme za seks. Mnogo parova izgubi svoju ljubav i strast jer jednostavno preko tjedna ne stignu imati vrijeme za sebe, a ako točno odredite dan za seks, osigurati ćete se da ćete stvarno biti intimni.  

Barem jednom mjesečno pričajte o novcu, ako ste u braku ili živite zajedno. Dokazano je da se većina svađa svodi na novac jer često jedna osoba u vezi ne zna koliko joj partner troši.

Kada sve iskreno kažete, neće biti šokova i svađa. I na kraju, budite zahvalni i pokazujte to. Često zaboravite koje sve stvari vaš partner radi da bi vam pomogao i da bi vas usrećio. Iako su to male stvari, uvijek budite zahvalni na tome i na vašem partneru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije